fbpx

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet

Jeg er rigtig glad for at du er med. Tjek din indbakke- der ligger en mail fra mig med mine fire hemmeligheder til at Kickstarte din marketing. 

Hvis du ikke kan finde mailen, så tjek dit spamfilter og tilføj denne mail: news@catherinaboserup.com til dit adressekartotek. 

Du hører fra mig igen i løbet af sommeren. Hvis du ikke kan vente på at få tip og tricks til at få din marketing til at sparke r…, så følg mig på LinkediN, Facebook og Instagram.) 

Jeg er fan af resultater, og det er det jeg vil skabe sammen med dig. Ved at tage min egen medicin har jeg bygget mine marketingkanaler op, så de leverer resultater. Den gode nyhed er- det kan du også. 

Her er et par eksempler: 

På LinkedIN har et af mine opslag fået 510 likes, 25.000 views og 60 kommentarer. Udover det også 20 nye kontakter og en masse forespørgsler om hjælp til video og sociale medier, samt mine workshops. 

Instagram bruger jeg til at sælge video-udstyr fra min webshop videoandcontentgear.com. På 1 måned fik jeg 1200 nye følgere og omsatte for 60.000 kroner. 

Jeg markedsfører mine workshops på tværs af mine sociale kanaler og min seneste workshop blev udsolgt på 7 dage. 

Jeg glæder mig til dele alle mine værktøjer med dig, 

Vi høres snart, 

Catherina