fbpx

Booking

Keynote & kurser

Online Strategier, Instagram & High Performance Mindset

Skal I blive klogere på Instagram, ChatGPT, online markedsføring eller iværksætteri for kvinder?

Catherina holder skræddersyede oplæg og kurser, med konkrete værktøjer I kan implementere med det samme. On site eller online.

01

Giv dine medarbejdere en INSTAGRAM strategi til at bygge tribe, brand, skabe leads og sælge.

Catherina har bygget 2 forretninger op ved at bruge Instagram, som primær platform. Mediet ændrer sig hele tiden, men hun har fundet nøglen til at bygge en loyal tribe, kommunikere autentisk og skabe relevant engagement – og salg. Igen og igen og igen.

Få de bedste ONLINE MARKETING strategier, der gør det nemt, effektivt og automatiseret.

Evnen til at kunne skabe et magnetisk budskab, der når de rigtige mennesker og får dem til at reagere online er noget alle kan lære. Catherinas genizone er kundens købsrejse; fra content på sociale medier til funnels og automatisering, – og hun har bygget en millionforretning med sine særlige måder, at gøre det på.

02

03

Evnen til at SKABE noget og SÆLGE det – er vejen til mere frihed.

Den selvstændige vej er en ekstrem udviklingsrejse. Nogle får succes. Andre gør ikke. Og det der ligger imellem de 2 punkter, er mindset. Catherina er specialiseret i at motivere kvindelige iværksættere, der vil skabe et liv med mere tid, flere penge og mere mening. Særligt dem, med tung bagage.

Abena

KÆMPE ANBEFALING HERFRA!

Vi havde booket et Instagram webinar på engelsk, hvor der ville være deltagere fra hele verden. Det var derfor vigtig, at vælge en profil som talte business engelsk.

Valget faldt på Catherina på baggrund af hendes massive erfaring samt en personlig anbefaling. Det valg har vi ikke fortrudt et øjeblik.

Man følte sig godt tilpas i hendes forum og taget godt hånd om til trods for at det hele foregik online.

Mod betaling fik vi lov til at filme webinaret og vi har flere ansatte som bruger det dagligt i deres arbejde med Instagram.

Det har alt i alt været en fantastisk rejse med Catherina og vi har allerede planer om at booke hende igen.

CHARLOTTE-LOUISE DINNSEN
ABENA

HANDS ON BEST PRACTICE

Jeg blev så imponeret af Catherinas kompetencer inden for Instagram-salg, at vi arrangerede en undervisningsdag for alle de fem abonnementsforretninger, som jeg har investeret i.

Det blev en super givende dag, hvor alle kursister fik større viden, konkrete tips og en masse inspiration og hands-on best practices til, hvad der forretningsmæssigt fungerer bedst.

ANDREAS DIRKSEN
ANGEL INVESTOR & CEO, SIGNUP ACADEMY

Andreas

Business Esbjerg

HAR ALLEREDE BOOKET IGEN

Vi har brugt Catherina Boserup af flere omgange til vores Instagram kurser og med super godt resultat.

Hun ved, hvad hun snakker om – og så er hun samtidig en dygtig formidler, der evner at engagere sine kursister, idet hun inddrager dem og gør dem aktive i undervisningen.

Vi kan varmt anbefale Catherina – og har allerede selv booket hende igen til næste år.

GITTE MUF TANGE
BUSINESS ESBJERG