fbpx

Handelsbetingelser

Produkter, kurser og forløb udbydes af:

Marketing Akademiet/ Catherina Boserup

Rosenparken 23

6740 Bramming

CVR 38948938

Mail@catherinaboserup.com

Du kan betale med Mobilepay, VISA, og Mastercard.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms, medmindre andet er oplyst.

 

Digitale produkter

Vi samler kun på glade kunder.

Derfor tilbyder vi en 14-dages pengene-retur-garanti. Hvis du ikke er tilfreds med produktet, refunderer vi dine penge inden for 14 dage efter dit køb. Send en mail med dine begrundelser for hvorfor produktet ikke er for dig på mail@catherinaboserup.com

 

Digitale produkter er dine til evigt eje. Vi forpligter os ikke til at hoste materialet til evig tid. Det er dit ansvar at downloade og tage backup af materialet. Vi vil varsle mindst 14 dage i forvejen, hvis vi skulle lukke ned for adgangen, ændre hosting eller lignende. Det er dit ansvar at vedligeholde og rette den mailadresse vi sender varsel på.

 

Ratebetaling

Forløb kan betales i rater. Rater bliver automatisk bliver trukket for hver rate. Kvittering for trækket tilsendes per e-mail.

Ved tilmelding til forløb modtager du en e-mail med bekræftelse på tilmelding.

Du har ved din tilmelding forpligtet dig til at betale det fulde beløb, også selvom du har valgt at betale i rater.

 

 

Levering af digitale produkter

Levering sker som oftest i løbet af få minutter. Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail, hvor du modtager dit personlige login til vores kursus platform, som er dit og kun dit.

Husk at tjekke dit spamfilter og tilføj os gerne til dine kontakter, for at sikre at du får fremtidig kommunikation om dit produkt.

 

Rettigheder

Alle rettigheder til kurser, forløb og digitale produkter tilhører Catherina Boserup. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt. Al kopiering eller videregivelse er ikke tilladt.

Læs Cookie- og privatlivspolitik her