fbpx

Jeg har en kunde som skulle lave en video for første gang. Lige så snart jeg satte hende foran kameraet brød hun ud i tårer. Selvbevidstheden tog over og tårerne løb af frustration. Det er 2 år siden.

I sidste uge var hun med i et program på TV. Og hun var pisse god!

Hver der sket imellem tiden?

Når vi skal foran kameraet bliver vi ekstremt selvbevidste. Alle vores tvivl på vores evner, udseende, faglighed, dygtighed, vægt, alder etc., kommer krybende og tager det bedste af os. Kender du det?

Jeg har coachet kunden af flere omgange, haft hende foran kameraet og sammen har vi fået jaget tårerne på porten, så hun i dag laver videoer selv i stor stil og elsker det. Det er fantastisk, specielt for hende, fordi det virker.

Vi skal lære at slukke for den indre kritiker og hvile i, at vi er perfekte lige præcis som vi er. Vi skal være os selv, og dele vores gaver med verden. Og video er en vanvittig effektiv måde at lave marketing på.

Det kan godt være at det tager et par runder foran kameraet, før du er som fisk i vand, men hvis hun kunne lære det, så kan alle.

Har du også 1000 undskyldninger for hvorfor du ikke får lavet den video?
Hvis du er som de fleste så lyder de nok sådan her:

  1. Jeg kan ikke finde ud af teknikken
  2. Jeg kan ikke finde ud af teknikken
  3. Jeg vil ikke fremstå uprofessionel
  4. Jeg er for gammel, grim, tyk, bleg og videre i den rille
  5. Jeg mangler udstyr
  6. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige

Det er helt normalt at have barrierer mod at få de første videoer lavet. Men når du først har fundet ud af hvor effektivt det er- så stopper du ikke igen.

De fleste undskyldninger kommer af manglende tryghed overfor mediet- at du ikke har lært de gode tricks om lys, lyd, baggrund osv. Det er heldigvis nemt at lære og du kan lære det her i Marketing Akademiet.

God arbejdslyst!

Cat