fbpx

Drøm stort

Marketing Akademiet er til dig,
der vil være synlig og sælge mere online,
så du kan skabe det liv
du drømmer om

Gratis læring

Her kan du hente min 4 NØGLER TIL INSTAGRAM SUCCES guide til dig og din business.
Du kan også få min formular til nemt at lave indhold hurtigere i Content Maskinen.

Du kan også komme med i Marketing Akademiets Facebook community, hvor du vil finde 2200 andre ildsjæle, læring og support.

Hej, jeg hedder Cat

Jeg tror på at vi kan arbejde med lige præcis det vi elsker,
tjene det vi drømmer om og stadig have fritid til at være
sammen med dem vi elsker. Vi skal bare arbejde
smartere, online, og uden øvre begrænsninger.

Lidt af mine tal fra 2020/2021
1,2 million i omsætning i 2020
2500 nye kursister i 2020/2021
Solgt 3051 onlinekurser
3.005.000 eksponeringer på sociale medier
25.400 klik på salgsside
346.000 video afspilninger
Lukkerate på 94 % på high-ticket forløb
+ 1 baby (Edison kom 15.03.21)

Online Kurser

Her og nu læring til dig, der vil i gang med det samme, i dit eget tempo

Når vi tør lytte med hjertet....

I 2019 sagde jeg mit drømmejob som kommunikationschef op efter kun 4 måneder.

Jeg havde knoklet for at nå der til, men da jeg endelig sad i stolen, havde jeg hovedpine
hver dag af den evige konflikt mellem job, mig selv og familien.

Så jeg tog springet og startede min egen virksomhed.
Som de fleste havde jeg ingen kundeliste.
Jeg kendte heller ikke til teknikken og alle de smarte tricks.

Temmelig hurtigt blev jeg rundtosset af at lytte til alle "guruerne".
Da jeg stoppede med at hente endeløse freebies, lytte til podcasts og se lives og begyndt at lytte til mig selv, skete der noget magisk.

Jeg gik fra at være tilhører til at være taler.
Fra at være kursist til at være underviser..

Mine tal taler for sig selv.

I dag har jeg frihed til at at gøre lige præcis det jeg vil, når jeg vil.

Det kan du også.

Cat

Sælg på autopilot

LOCO AKADEMIET

Skab et lille online kursus der sælger på autopilot, samtidig med du skaber en tribe og dit personlige brand
på mit intensive 16 ugers gruppeforløb

Gyde Balzer Carstensen

Ejer PATENTsmarterTM
patentsmarter.com

LOCO Akademiet er en gigantisk mundfuld, men hold op, hvor får man flyttet sig! Efter bare 4 uger er jeg ved at producere mit første LOCO om hvilke værktøjer man kan bruge til at beskytte sit vidensprodukt imod ulovlig kopiering– wow!

Jeg er så rolig og tryg i forløbet og må indrømme at supporten er over al forventning (selvom Catherina altid levere mere end de fleste). Vi er så forskellige deltagere på holdet, men bliver alle mødt der hvor vi er. Det er SÅ fedt, at kunne stille spørgsmål hver eneste dag, hvis behovet er det og de bliver set, forstået og fulgt op på, ligesom der er skabt et fortroligt og åbent rum til at tale om frustrationer der selvfølgelig dukker op under et så intenst forløb.
Ja, det er en stor mundfuld, men det vidste jeg godt inden jeg startede.
Er det pengene værd? JA!
Ville jeg gøre det igen! JA!

Ja tak til LoCo-forløb, er også et ja tak til frustrationer, sved, tårer, lidt opgivenhed, søvnløse nætter og tanker der er temmelig optaget af forløbet. Men bare rolig, for det er også et ja tak til en hel hær af eminente og kompetence coaches, der holder dig, når du er ved at falde.
Det er ja, til en trin for trin guide, fra din idealkunde, over produktudvikling til et færdigt kvalitetsprodukt – skabt af dig, og som du kan sælge med stolthed.
Det er også ja tak, til et super fællesskab med de andre kursister, og det er et ja tak til et overflod af guldkorn og ekstra produkter, som Cat deler ud af i et omfang, så du står tilbage med oplevelsen af, at du får langt langt mere, end du betaler for.
Læser du at jeg anbefaler forløbet, så læser du HELT RIGTIG.

Anja Aalund Olsen Holst

Livsflimmer

Anja Aalund Olsen Holst

Livsflimmer

Ja tak til LoCo-forløb, er også et ja tak til frustrationer, sved, tårer, lidt opgivenhed, søvnløse nætter og tanker der er temmelig optaget af forløbet. Men bare rolig, for det er også et ja tak til en hel hær af eminente og kompetence coaches, der holder dig, når du er ved at falde.
Det er ja, til en trin for trin guide, fra din idealkunde, over produktudvikling til et færdigt kvalitetsprodukt – skabt af dig, og som du kan sælge med stolthed.
Det er også ja tak, til et super fællesskab med de andre kursister, og det er et ja tak til et overflod af guldkorn og ekstra produkter, som Cat deler ud af i et omfang, så du står tilbage med oplevelsen af, at du får langt langt mere, end du betaler for.
Læser du at jeg anbefaler forløbet, så læser du HELT RIGTIG.